Påmeldingen er åpnet – Påsketreff 2010

Gå til påmeldingen for å melde deg på. Ønsker du å se listen over påmeldte kan du gå hit.

NB: Det er en feil i påmeldingssystemet som gjør at du får en feilmelding underveis i påmeldingsprosessen. Dette skal imidlertid ikke ha noe å si, står du oppført på påmeldte-listen etterpå er det ingenting å frykte :)

Minner om deltagergrensen på 60 deltagere, avgiften på 200,-, avmeldingsfristen tirsdag 23. mars og ps3-loddtrekning samt fremdeles gratis frokost lørdag og søndag 😉

Vi har enda ikke funnet et skikket bordregistreringssystem til publiseringsplattformen vår wordpress eller forumet invision, så bordregistrering er enda ikke på plass. Er dere en kompisgjeng som ønsker å sitte sammen så kan vi imidlertid ordne det. Send meg en mail på terje.andersen (at) gmail.com så ser vi hva vi kan få til.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Påmeldingen er åpnet – Påsketreff 2010

 1. Håvard 'Pachirisu' Isdal sier:

  Er compoer for neste lan satt?

 2. Jon Olav sliper sier:

  Det er ikke krevet i stein hvilke compoer det blir, men mest trolig vil vi bruke de 4 som har godt igjenn på lannet de site årene (cs, fifa, dota tf2) Om d har forlag eller inspill til compoer eller annet ta en tur på formet og fortell om dem

  Jon Olav Crew

 3. Jon Olav sliper sier:

  Tastaturet mitt på bærbar er herpet (kaffe søl) og jeg bokstavene O, U, T og S kommer ikke alltid med og det blir av og til to n når jeg trykker en gang: Rettet verson av det jeg skrev:

  Det er ikke skrevet i stein hvilke compoer det blir, men mest trolig vil vi bruke de 4 som har godt igjen på lanet de siste årene (cs, fifa, dota tf2) Om du har forlag eller innspill til compoer eller annet ta en tur på forumet og fortell oss om dem

  Jon Olav Crew

 4. Henrik Lervik sier:

  Blir det satt opp venteliste?

 5. Terje sier:

  Er satt opp nå :) Men du har fått plass ser jeg!

Det er stengt for kommentarer.