Meldal-LAN søker nye crewmedlemmer

Meldal-LAN søker nye crewmedlemmer

Vi søker etter ny leder og nye crewmedlemmer! Ved å bli med i Meldal-LAN Crew får du en verdifull erfaring med det å organisere et arrangement, noe som kan være kjekt å ta med seg videre, men som også gjør seg godt på CV’en.

Det viktigste i et slikt engasjement er å kunne sette av nok tid til oppgaven, både til planlegging og gjennomføring. I tillegg er det fint om du kan litt om nettverk og datamaskiner generelt, uten at dette er noe absolutt krav.

Det er også lurt å ha en lokal tilhørighet til Meldal, der det ikke er beleilig å bo alt for langt unna med tanke på arrangering, møter og oppgaver i forhold til varelageret utenom treffene. Vi ser også at de som melder sin interesse nå har et ønske om å arrangere en stund fremover. (Vet du at du kun kan holde på et halvårs tid er det kanskje ikke så aktuelt).

I tillegg til crewmedlemmer ønsker vi en ny leder, som får et økt ansvar utover de andre. Her dreier det seg i hovedsak til å ta initsiativ til ting, som å komme opp med en ny dato, booke lokale, samt å delegere ansvaret og sørge for at alt blir gjort. Her er det spesielt viktig å ha nok tid til oppgaven, så vel som et brennende ønske om å arrangere et godt LAN! 😉

Synes du dette høres interessant ut? Send meg en e-post med et par ord på terje.andersen (at) gmail.com der du skriver litt om hvorfor du ønsker å bli med i LAN Crew, litt om bakgrunnen din (skole, jobb, sted etc.), samt hvilken posisjon du kunne tenke deg å fylle hos Meldal-LAN, og hvorfor.

Planen er å få på plass nytt crew til førstkommende LAN 26.-28. mars (palmesøndaghelga). Jeg setter fristen til en uke, 16. februar

– Hilsen Terje

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Meldal-LAN søker nye crewmedlemmer

  1. Marius Krokdal sier:

    Hvordan kan jeg bli crew? Hvordan blir jeg det?

  2. Terje sier:

    Du kan søke om å bli crew ved å sende en mail til meg som det står i posten jeg har skrevet.

Det er stengt for kommentarer.