Påmelding til 23.-25. februar er åpnet

Påmeldinga til årets første LAN er nå åpnet!

NB! Det er IKKE linken «Påmelding» på toppen av denne sida som skal brukes lenger! Slik det har vært antydet en stund, og konkludert med på fjorårets siste LAN så skjer påmeldingene nå via forumet. Man må være registrert med en bruker der: fylle ut fullt navn og en gyldig e-postadresse under registreringen. Deretter må man aktivere brukeren via en link man får tilsendt på mail. Når man så har logget seg inn på forumet så klikker man på linken «LAN-Arrangement» til høyre rett under banneret på toppen av sida.

Når dere kommer inn på «LAN-Arrangement» så ber jeg alle om å lese informasjonen nederst i venstremenyen GRUNDIG! Og følge instruksjonene der. Dette gjelder også dere som har hatt bruker på forumet fra før.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.