Påmeldinga for 15.-17. desember 2006 er åpen!

Vennligst les viktig info om påmeldinga grundig før du melder deg på.

JULEMIDDAG!
Lørdag 16. desember kl. 16:00 vil det bli julemiddag for de som ønsker det. Dette blir en tradisjonell juletallerken med ribbe, medisterkake, pølse, poteter, rødkål og saus, til den meget gunstige prisen 100,- kr. I tillegg til den brusen vi vanligvis selger vil det også være tomtebrygg/»tomtenøl» til middagen.

Bindende påmelding skjer til support@meldal-lan.com. Mailen MÅ sendes fra samme adresse som du oppgav ved registreringen, andre påmeldinger vil bli forkastet!

Denne julemiddagen skal ha en viss stil med duk på bordet og levende lys. Det er slett ikke slipstvang, men man skal heller ikke komme i en flekkete t-skjorte man kanskje har sovet i natta før. Man skal altså ikke være «sjuskete», og man skal ha dusjet den dagen. Som seg hør og bør på en julemiddag så sitter man ved bordet til alle har spist ferdig, det er altså ingen mulighet for løping til og fra.

NB! Kantina vil bli stengt for annet matsalg mens julemiddagen pågår!

Denne infoen vil også bli å finne i infomailen som sendes ut.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.