Neste dataparty

Heisann folkens! Da er tiden inne for et nytt LAN, er det ikke? Vi planlegger LAN fra torsdag 18 August til lørdag 20 August. Dette fordi at mange må møte opp på første skoledag i forbindelse med videregående skole!

Det vil som alltid bli muligheter for billig mat, muligheter for dusj, rask bredbåndslinje m.m. Kommer det nok folk serverer vi frokost gratis hver morgen.

Premier til neste LAN er per dags dato ikke bestemt. Det gjelder heller ikke hvilke compoer vi skal ha, hvordan vi skal sette opp compoer osv. Derfor vil vi ha DIN mening! Hvis dere har noen forslag, som f.eks. endring i matmeny er det bare å poste! Eventuelt sende en mail, men er det ikke bedre at alle får ta del i dine ideer? Det er veldig få som kommer med tilbakemelding på slike ting, så bare et par meninger kan gjøre stor forskjell! Så meld dere inn i forumet og post!

Siste LAN ble ganske bra! Strømmen holdt seg (takk til det nye strømskapet!) men det var litt lite folk, vi håper derfor på masse flere folk denne gangen, så annonser annonser annonser! Vi vil også være litt mer aktive på å henge opp plakater osv. Det hadde vært rått å tatt rekorden vår, som jeg tror var på godt over 50 deltakere!

Jeg anbefaler dere til å se på linkene info og ting & tang, som ble «laget» i sommer, disse blir oppdatert etter hvert.

Dere som ønsker å besøke Meldal-LAN bes å lese reglene før dere kommer, særlig regler om nattetider og alkohol/rusmidler.

PS!Jeg vil også be om at alle respekterer påmeldingen, og ikke kødder med den. Vi har ikke et avansert script som luker ut de som vil kødde, så jeg ber alle om å respektere dette, slik at det ikke går utover de som vil delta på Meldal-LAN.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.