Hærverk og tull

Hei og takk for sist alle sammen.

Jeg vil gjerne at alle som er interessert i Meldal-LANs fremtid leser hele dette innlegget.

Sist LAN var det ting som fungerte, og ting som ikke fungerte. Vi har blitt litt mer rutinerte på compoer, servere og på å følge opp ting vi sier. Vi beklager sterkt alle strømproblemene, og ny strømboks er bestilt, med jordfeilsikring på hver kurs, noe som gjør at kun ett bord i så fall blir strømløst, noe som er kjekt! Vi mottar GJERNE tilbakemeldinger på hvordan vi skal gjøre ting, hva vi skal selge, priser på ting, film, oppsett osv.

Så, over til det mer alvorlige. Vi har til nå drevet Meldal-LAN uten fast vakthold, men slik det har utviklet seg de siste to Meldal-LAN må vi nesten ha vakthold. Problemer med at berusede folk kommer inn på Meldal-LAN er noe vi tar meget alvorlig. Det går ikke direkte ut over deltakerne, men kan ramme oss som organisasjon. Vi vil ikke ha et stempel på oss der det er helt greit å komme fra nachspiel direkte til Meldal-LAN. Dette skal det bli SLUTT på med umiddelbar virkning!

Det ble også gjort noe hærverk siste Meldal-LAN. Et knust vindu i ei dør, ødelagt dør i matheis og nedriving av nødutgangsskilt. Vi anser det som deltakernes plikt å melde fra om eventuell info dere har om disse forholdene, dette fordi Meldal-LAN må betale skadene, noe som hemmer starttidspunktet til neste gang og økonomien vår!

Kort sagt, fortsetter det sånn, kan det hende neste gang blir siste Meldal-LAN og det vil dere vel ikke?!

Det dere som deltakere kan gjøre for og hjelpe oss med å bevare Meldal-LAN i fremtiden:

  • Rapportere med en gang dersom dere oppdager promille på deltakere/besøkende.
  • Si ifra om dere er vitne til hærverk, eller om dere er uheldige og ødelegger noe.
  • Ikke slippe inn noen om natta, ikke engang deltagere. Dette er det kun CREW som kan gjøre.

Det med hærverk/ødeleggelser setter vi stor pris på om varlses med en gang. Hvis noen kommer til meg og sier; ”Terje, jeg har dessverre ødelagt et vindu, beklager det var ikke meningen”, er det klart vi ser lettere på dette enn at vi må grave frem sannheten på andre måter!

I tillegg til at dere som deltakere kan hjelpe til må også vi gjøre noe med våre rutiner. Totalt besøkelsesforbud er et forslag, men dette blir vel heller ikke så populært?

Kort sagt, besøkende og deltakere har å skjerpe seg! Jeg snakker ikke om alle, men de som er drittsekker nok til å sette oss i fare for videre LAN. Dersom du som uskyldig deltaker vil gjøre noe med problemet, sier du fra når du ser, vet eller har hørt noe. Slik kan vi slå ned på problemet og skape et bedre LAN! Tankegangen bør helt klart være at du er med på å legge ned Meldal-LAN om du ikke sier i fra!

Fortsetter denne trenden er fremtiden for Meldal-LAN dyster, og alle som skaper trøbbel har å skjerpe seg, eller dra andre steder enn Meldal-LAN!

PS: Offisielt startpunkt vil være 18.00 i kommende LAN. Vi vil også jobbe aktivt med websiden i form av tutorials/guider på hvordan du skal gjøre ting som formatering, spyware/virus fjerning m.m.

Terje, leder Meldal-LAN.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.