Hei og velkommen til nye sider! (gamle home.no.net/lantreff)

Neste LAN er planlagt siste helga i april, så alle sjekk om dere er ledige!! Vi har også mest sannsynlig et begrenset anntall denne gangen også. Så førstemann til mølla :D.

Neste LAN kommer vi mest sannsynlig til å gå opp i standard på de fleste punkter, untatt sitteplassene. Denne gangen er det stoler av type tre, så vi anbefaler alle med å ha med seg rompeputer!!Vi får to servitører, og to ting addes til menyen, chips og hamburger(med salat). Vi får atter en gang bredbånd, og det er dusj for de som vil det!

Compo busjettet har nok en gang ikke vært det store, til fordel for nykjøpt utstyr med b.l.a ny24 porter switch med 20 ganger bedre hastighet mellom switchen og hovedswitchen! (Sist gang gikk det treigt). Vi kommer også til å ha støtte for gigabit. Vil du ha gigabit? Send en av oss en mail så fikser vi det.

Angående compo oppsettet neste gang har vi planlagt konkurannser i :
*Warcraft 3
*Starcraft
*Age Of Empires II
*Need For Speed Underground
*Blobby Volley (Usikkert)
*Red Alert 2

Advarsel til de yngre deltakerne på LANet : Vi opplevde mye rot og tull, nok en gang fra dere. Blir det ikke slutt på sånt vurderes det utestengelse!!

PS! Vil noen ha meldal-lan web adresse eller web side? kontakt en av oss..Og til slutt : Vi liker feedback! Så GJERNE send en av oss i styret en mail om forbedringer!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.